GRATIS FRAKT!

Gratis frakt for ordre over 499,- og Gebyr kr. 0

Imazo Allergenius spesialsjampo hund

Bilde Imazo Allergenius spesialsjampo hund

Varenummer: 7270
Produsent: Imazo
Originalnummer: 3307900000
EAN-nummer: 7350086150018
Vekt: 300 gram

Antall på lager: 1 stk
Sendes om: 0-2 dager


Obs, kun 1 Stk. til denne tilbudsprisen

324,-

259,- Eks. Mva.
Kjøp
Antall:
Område Hud och päls
Fri frakt over 499,-
Gebyr kr. 0

Egenskaper

Allergenius Special Shampoo er en sjampo som er utviklet og produsert i Sverige i samarbeid med ledende forskere innen pelsdyrallergi og allergener. Sjampoen reduserer mengden allergener hos hunden, noe som innebærer at pelsallergikere kan begynne å omgås med den. Allergenius inneholder en effektiv kombinasjon av moderne hud- og pelspleiende ingredienser med en dypgjørende effekt som samtidig styrker hudbarrieren og reduserer forekomsten av flass og allergener. Sjampoen er helt uparfymert og skånsom mot hunder med sensitiv hud.

For å redusere mengden allergener hunden utsondrer bør hunden vaskes regelmessig 1 gang pr 1–2 uker. Ettersom sjampoen er mild og hudpleiende er det ikke noe problem å bruke den ofte. Tester viser at regelmessig vasking kan bidra til å redusere hundens utsondring av allergener permanent. Dette gjør det lettere for deg som er allergiker å omgås med dine dyr, men også for andre allergikere som kommer i kontakt med dine dyr på offentlige steder. Kompletter gjerne med Allergenius Special Balsam.

Enkelt forklart så har sjampoen to mekanismer: 1. På en veldig mild måte, og uten å irritere huden, vasker den effektivt bort allergenene og andre hudirriterende stoffer som finnes i hudens ytre lag.
2. Sjampoen pleier huden og inneholder stoffer som reduserer forekomsten av allergener, den styrker også hudbarrieren, noe som dermed reduserer hudirritasjon.
Dette gjør at forekomsten av allergener reduseres både hos hunden og i det miljøet der hunden oppholder seg.

Allergenius kan brukes på alle dyr, det finnes også en sjampo som er utviklet spesielt for katt. 4/5 som har testet sjampoen synes at den fungerer bra!

Inneholder

Sodium myreth sulfate
Sodium cocoyl glutamate
Disodium cocoyl glutamate
Sodium lactate
Butyleneglycol
pantenol
Urea
Caprylyl glycol
Niacinamide
Ethyl lauroyl arginate
Piroctone olamine
Arginine PCA
Polyglyceryl-5 oleate
Glyserin
PEG-120 methyl glucose oleate
Polyquaternium 10
Ethyl lauroyl arginate HCl